Kunst van Formaat

Pas de traduction Het Edams Museum presenteert met de tijdelijke expositie Kunst van Formaat groot werk van aan Edam gerelateerde kunstenaars: abstractie / lyrische abstractie / informele kunst van 1960 tot nu. Schilderijen van Georg Stahl, Toon Verhoef, Hayo Riemersma; objecten van Piet Hein Eek.

Pas de traduction

Tijdslot boeken Om de tentoonstelling te bezoeken dien je een tijdslot te boeken. Dit kan via de website van het Edams Museum. Het Edams Museum volgt de richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM als het gaat om voorzieningen ter bestrijding van besmetting met het Coronavirus. De gastvrouwen en -heren van het museum volgen een streng protocol dat daartoe is opgesteld.
Hectisch en bijzonder jaar Het moet voor tentoonstellingmaker Hayo Riemersma wel een heel hectisch en bijzonder jaar zijn:
het Edams Museum bestaat 125 jaar. Het jaar 2020 wordt beheerst door Corona en dat trekt een streep door veel plannen  het is zijn laatste tentoonstelling voor het Edams Museum, maar die klinkt dan ook als een klok.

Partage

Contact

Edams Museum
Damplein
1135 BK EDAM

Website: www.edamsmuseum.nl
Email: info@edamsmuseum.­nl

Prix

vanaf € 3,00

Calendrier

Toutes les semaines , à partir du 03-07-2020 , jusqu'au 01-11-2020 le dimanche, vendredi et samedi
12:30 - 16:30 uur