B & B Het Woudkatje

No translation B & B Het Woudkatje is een oase van rust aan de Gouwzee. Gelegen aan het Zuiderzeepad, onder de balken van het compleet gerenoveerde dijkhuis uit 1889 in Katwoude, vind je de sfeervolle Bed & Breakfast het Woudkatje. Je kan hier als groep met maximaal 5 personen logeren. Ben je met een kleiner gezelschap, dan zijn jullie hier de enige gast.

No translation Gasten genieten van het prachtige uitzicht op de Gouwzee en ‘s avonds op de lichtjes van Monnickendam. Via een eigen opgang heb je toegang tot de gehele bovenverdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en een lounge. Om de privacy van de gasten te waarborgen, worden de slaapkamers niet afzonderlijk van elkaar verhuurd. Zo heb je altijd de gehele bovenverdieping voor jou alleen en zijn de badkamer en toilet alleen voor jouw privé gebruik.
Inrichting en service
De gastvrije eigenaren Madeleen en Herman verzorgen een luxe en uitgebreid ontbijt in de loungeruimte of op het privé terras aan de Gouwzee. Een heerlijk begin van de dag.
Ook voor een dagje zeilen op het IJsselmeer kan je bij Het Woudkatje terecht: ervaren schipper Herman staat met zijn zeiljacht klaar voor een mooie tocht. Tevens kan je gratis parkeren. Er is een magnetron en een waterkoker aanwezig.
Ligging en mogelijkheden
Het huis is gelegen aan de Gouwzee, vanaf de tuin spring je zo in het water voor een verfrissende duik.
Er zijn ook fietsen aanwezig die je kan huren.
Het is mogelijk om een roeiboot te huren bij de buren. Vanaf het terras kan je dus zo het water op.

Useful to know

Overnight accommodation
  • Single rooms: 1
  • Double rooms: 2
Sanitary facilities
  • Private bathroom: Ja
Facilities (General)
  • Smoking: No-smoking rooms
TV, audio, video & Internet
  • Internet connection: WiFi
Transport
  • Own car park: Yes
  • Bicycle shed: Open
Pets
  • Pets: Pets not permitted

Sharing

Contact

B & B Het Woudkatje
Hoogedijk 34
1145 PN KATWOUDE

Phone number: 06 24566486
Website: www.BenBWoudkatjeMadeleen.nl
Email: madeleenreijnders@gmail.­com