Strandvier

No translation Strandvier is een strandpaviljoen aan de Gouwzee, onderdeel van het IJsselmeer. Net buiten Monnickendam vind je dit heerlijke plekje waar je geniet op het strand met je voeten in het zand.

No translation Die naam is niet zomaar bedacht, het strandpaviljoen ligt aan het vierde strandje. Waar je overigens alleen maar te voet of per boot kunt komen. Dat maakt het extra leuk! Strandvier is een heerlijke plek om even neer te ploffen na een wandeling, een fietstocht naar Marken of als tussenstop tijdens een zeiltocht over de Gouwzee en het IJsselmeer. Of maak er een dagje uit van, neem zwemkleding mee, strandspullen en installeer je voor een paar uurtjes in het zand. Op een van de zitzakken van Fatboy, een strandstoel of de veranda. Bij minder mooi weer is het heerlijk vertoeven bij de houtkachel binnen.

Niet alleen de plek is fijn, ook de kaart. De taart komt van het Weeshuis in Monnickendam! Op mooie avonden wordt er op open vuur gekookt of gaat de BBQ aan. Steak met friet, gegrilde piepkuikens, kreeft; regelmatig wisselend. Schuif aan bij het kampvuur, staar over het water met een drankje in je hand en vergeet de tijd!

Useful to know

Pets
  • Pets: Pets only on leads

Sharing

Contact

Strandvier
Hemmeland 20
1141 LA MONNICKENDAM

Phone number: 06 13659705
Website: http:/­/­strandvier-beach-pavillion.business.site

Opening hours

Wednesday:
10:00 - 22:00 hrs
Thursday:
10:00 - 22:00 hrs
Friday:
10:00 - 22:00 hrs
Saturday:
10:00 - 22:00 hrs
Sunday:
10:00 - 22:00 hrs