Camping Katwoude

No translation De boerencamping ligt in de mooie polder Katwoude en grenst aan weilanden en een uitloper van het IJsselmeer. In de directe nabijheid vind je de plaatsen Monnickendam, Marken en Edam-Volendam. De camping heeft 25 plaatsen, die allen zijn voorzien van een elektra-aansluiting.

No translation Voorzieningen
Op de camping met 25 ruime plaatsen en in de slechtweer accommodatie is gratis WIFI aanwezig. Er is een speelweide met diverse speelattributen, waaronder een trampoline en een glijbaan. De camping grenst aan de boerderij met melkkoeien en schapen.
Extra aandacht is besteed aan het (moderne) sanitair. Er zijn gescheiden douche-en toiletruimtes, afwasgelegenheid met warm en koud water en een aparte wasruimte met wasmachine en wasdroger.
Slechtweer accommodatie
Boven de stal, waar circa 90 koeien worden gemolken is een ontspanningsruimte gebouwd met uitzicht op de koeien in de stal. Naast enkele zitgelegenheden, zijn er ondermeer ook een TV en videospelletjes aanwezig.
Boerderij
Veel koeien en kalfjes zijn aanwezig op de boerderij. Daarnaast zijn er ook schapen en lammeren (in het voorjaar). De geiten maken het geheel compleet.

Useful to know

Capacity
  • Caravan pitches: 25
Target group
  • Children: Ja
TV, audio, video & Internet
  • Internet connection: WiFi
Pets
  • Pets: Pets permitted only by arrangement

Sharing

Contact

Camping Katwoude
Lagedijk 16
1145 PL KATWOUDE

Phone number: 06 12752064
Website: www.campingkatwoude.nl
Email: info@campingkatwoude.­nl