Zuiderzee

A wonderful day of sailing on board of a tjalk, a Dutch sailing barge. In the afternoon we would drop anchor to have some lunch or we port Edam, Volendam, Hoorn, Marken or Pampus (a small island of historical interest) where you can have an excursion or roam around or get a photo of yourself in traditional Dutch costumes. In an hour we let the hawsers go and head for our final destination…enjoying an appetizing snack and a good drink.

No translation Vergaderen
Een inspirerende vergaderruimte bij Amsterdam, aan het water. Zeilschip de Zuiderzee is een bijzondere brainstormlocatie en ligt bijna elke dag klaar in de haven van Monnickendam. In de haven is WiFi beschikbaar, een beamer is aanwezig om een presentatie te geven.

Faciliteiten en inrichting
• een gezellig (verwarmd) dagverblijf in nostaligsche sfeer met 30 zitplaatsen, een houtkachel, een scheepsbibliotheek, een muziek-installatie
• open kombuis voor de lekkerste hapjes en maaltijden van de scheepskok - de kombuis is voorzien van een barkoeling, vaatwasser voor na het zeilen, een 6-pits Boretti-gasfornuis
• WiFi in de Haven van Monnickendam, een beamer is aanwezig
• twee toiletten en één urinoir
• een verwarmde garderobe voor jassen en tassen
• aan dek is ruimte genoeg om lekker te liggen of te zitten

Schip
De Zuiderzee is een Tjalk met een lengte van 23 m en heeft 1 mast.

Mogelijkheden
Er is keuze uit verschillende (culinaire) arrangementen.
Enkele voorbeelden zijn:
• Zeilen en brunchen/lunchen
Na een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, gaan de trossen los en daarna genieten op het water van een uitgebreid brunch-of lunchbuffet en een huisgemaakte soep. Een lekkere kop koffie drinken met uitzicht op Marken en Volendam. Daarna lekker borrelen.
• Zeilen en BBQ
Na een ontvangst met een borrel of koffie, thee en iets lekkers dan de trossen losgooien en de zeilen zetten. Even helemaal weg. Een paar uur genieten van weer, wind en uitzicht. Halverwege de avond staat het BBQ-buffet klaar en gaat de BBQ aan. Met rustig weer voor anker, met meer wind in de haven. De avond wordt afgesloten met een heerlijke huisgemaakt dessert.
•Vergaderen en brainstormen
Drie uur vergaderen of brainstormen (vaste tijden van 9 tot 12 uur) voor een groep van 10 t/m 25 personen. Dit is met koffie, thee, jus d'orange, spa rood, spa blauw en iets lekkers.

Extra
Meezeilen
Voor wie niet direct met een groep kan komen zijn er ook enkele meezeilreizen gepland.

Useful to know

Target group
  • Groups: Ja

Sharing

Contact

Zuiderzee
't Prooyen 6t.o.
1141 VD MONNICKENDAM

Phone number: 06 53676549
Website: www.zuiderzee.eu
Email: zeilen@zuiderzee.­eu