Selene

No translation De Selene is het meest ruime dagtochtenschip van het IJsselmeer met een sfeervol en uniek interieur. Door het lichte interieur is het óók benedendeks zeer aangenaam vertoeven, wel zo fijn als het weer even wat tegenzit. De Selene heeft royale tafels om uitgebreid te dineren of te vergaderen, comfortabele banken en een sfeervolle bar om gezellig aan te borrelen met vrienden, familie en collega's. Binnen zit je altijd warm en je kan zelfs bij een open haard genieten van de elementen. Op de Selene is plaats voor 55 gasten.

No translation Faciliteiten en indeling
• De gezellige zitkuil, bankjes en zitzakken aan dek zorgen ervoor dat je met mooi weer aan dek heerlijk kunt luieren en genieten van de rust op het water.
• De Selene beschikt over een professionele keuken waar met verse producten al je wensen kunnen worden vervuld.
• Voor een vergadering op de Selene kunnen alle audiovisuele middelen zoals microfoon, beamer, flip-over etc. worden verzorgd.
• De sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 toiletten en een wasbak.

Schip
De Selene is een Tjalk met een lengte van 25 m en heeft 1 mast.

Mogelijkheden
Kernbegrippen en mogelijkheden voor de Selene zijn: zakelijk huren - vrienden & familie - arrangementen - catering - trouwen op een schip - trouwfeest - vergaderen.

Extra
Op de Selene is vergadercapaciteit voor ongeveer 35 personen, deze is afhankelijk van de opstelling, informeer naar de mogelijkheden.

Useful to know

Target group
  • Groups: Ja

Sharing

Contact

Selene
't Prooyen 3t.o.
1141 VD MONNICKENDAM

Phone number: 06 12314423
Website: www.zeilvlootmonnickendam.nl
Email: edith@deselene.­nl