Gouwzee

No translation Zeilklipper Gouwzee is een comfortabel schip met 10 hutten en 29 bedden. Buiten het hoogseizoen ligt de Gouwzee in Monnickendam of op verzoek in Amsterdam. In die periode is het schip te huur voor groepen. Het is geschikt voor overnachtingen of kan worden gebruikt als een mooie locatie voor een familieweekend of kick off.

No translation Faciliteiten
Alle bedden in de hutten zijn minimaal 200 bij 80 cm. Boven elk bed vind je een leeslampje. De hutten zijn verder voorzien van een wasbak met warm en koud water, spiegel en een wandcontactdoos die ook gebruikt kan worden om te föhnen.
Op de Gouwzee zijn drie douches en drie toiletten. De douches en twee toiletten liggen centraal gegroepeerd in het schip. Achterin de gang is het derde toilet te vinden.
De keuken is professioneel ingericht. Een naadloos RVS aanrechtblad met twee grote spoelbakken zorgt voor een hygiënisch en makkelijk schoon te houden werkblad. De keuken is voorzien van een tweeplaats gastronorm oven, zespits fornuis, grote horecakoelkast en vaatwasser.
In het schip is verwarming aanwezig.
Extra
Het gehele jaar door wordt de Gouwzee last minute verhuurd als bed and breakfast. 's Zomers kunt je het hele schip huren als zeilende accommodatie. Het schip heeft faciliteiten voor een vergadering.

Useful to know

Capacity
  • Number of persons: 29
For children
  • Cot: Yes
Target group
  • groups: Ja
Facilities (General)
  • Smoking: No-smoking rooms
TV, audio, video & Internet
  • Internet connection: WiFi
Kitchen and cooking
  • Cooking facility for groups: Ja
Pets
  • Pets: Pets permitted only by arrangement

Sharing

Contact

Gouwzee
't Prooyen 5t.o.
1141 VD MONNICKENDAM

Phone number: 06 55368075
Website: www.gouwzee.eu
Email: info@gouwzee.­eu