Allehens

No translation Op een bijzondere plek midden in het IJsselmeer, namelijk op Marken, bestaat de mogelijkheid om van een groepsaccommodatie gebruik te maken. Als het schip de Albatros niet aan het zeilen is met gasten, dan kan het als groepsaccommodatie, liggend in de Haven van Marken, worden geboekt. Het schip heeft zeven hutten met elk twee bedden.

No translation Faciliteiten
Naast de zeven hutten, voorzien van een wasbakje, is er een gemeenschappelijke badkamer en gemeenschappelijk toilet. In het comfortabele gezellige dagverblijf kan je met zijn allen goed samenzijn. Verwarming is aanwezig. Op het grote horecafornuis maak je met gemak een heerlijke maaltijd voor het hele gezelschap. Het ontbijt wordt door de gastvrouw klaargezet.

Omgeving
Je kan lekker wandelen langs de dijk, heerlijk eten in een van de gezellige restaurantjes aan de haven. Kortom genieten van de natuur, rust en ruimte, dicht bij de Randstad. In het zomerseizoen kan je vanaf Marken een vaartocht maken naar Volendam en weer terug. De mooie plaatsen Monnickendam en Broek in Waterland zijn zeker ook een bezoek waard.

Extra
De Albatros kan ook worden geboekt worden als bed and breakfast.

Useful to know

Capacity
  • Number of rooms: 7
For children
  • Cot: Yes
Target group
  • groups: Ja
Facilities (General)
  • Smoking: No-smoking rooms
Kitchen and cooking
  • Cooking facility for groups: Ja
Pets
  • Pets: Pets permitted only by arrangement

Sharing

Contact

Allehens
Rozewerf 5
1156 CX MARKEN

Phone number: 06 16606893
Website: www.zeilenmetzeger.nl
Email: allehens@xs4all.­nl