Geannuleerd: Vroege vogels in het Purmerbos

No translation Tijdens de Nationale Vogelweek gaat IVN Waterland deze zondag extra vroeg op pad in het natuurlijk deel van het Purmerbos. De ontwakende natuur, de dauw op het gras. Terwijl de meeste mensen nog slapen, gaat u op zoek naar andere vroege vogels. Vogels kijken en vogels beluisteren met onze ogen én oren.

No translation In dit deel vinden we een klein productiebos, een groot natuurbos, waterpartijen en moeras. Door deze diversiteit aan biotopen vinden ook vele soorten vogels hier een plek voor voedsel, voortplanting en veiligheid. Welke vogel zit op welke plek, welke vogels zingen, hoe kunnen we de soorten vogels onderscheiden?
Op al deze vragen krijgt u tijdens de wandeling antwoord en wordt een begin gemaakt met het herkennen van een paar vogels in het grote vogelzangkoor. Juist door de diversiteit is deze wandeling geschikt voor jeugd, de beginnende én de meer ervaren vogelaar.
De wandeling gaat deels door vochtig terrein. IVN raadt laarzen of hoge waterdichte schoenen aan. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen! De wandeling duurt 2½ tot 3 uur.
Iedereen is van harte welkom. Je hoeft geen lid of donateur te zijn.

Sharing

Contact

Vroege vogels in het Purmerbos
Westerweg 12
1447 AB PURMEREND

Phone number: 06 13466148

Price

starting at € 2,50

Calender

17-05-2020:
06:00 - 09:00 hrs