Het Twiske

Dagje uit in Het Twiske

In Het Twiske is voor iedereen iets te beleven en kun je jezelf makkelijk een hele dag vermaken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke fietstocht of huur een kano, roeiboot, waterfiets of zeilboot en ga het water op. Ook de kinderen kunnen hier hun energie kwijt in de avonturenspeelplaats, waterspeelplaats of speelsloot. Zin om te luieren? Strijk dan neer op één van de stranden of ligweiden en geniet!

© Saskia Koning

Wandelen en fietsen

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Twiske. Van weilanden tot bloemrijke hooilanden, moeraslandjes, bosgebieden en brede rietkragen, je vindt het hier allemaal! Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en volg één van de routes door het recreatiegebied. Misschien kom je onderweg wel oog in oog te staan met een Schotse Hooglander en spot je de mooiste weide-, water- en rietvogels.

readMore
Bekijk de routes

Op avontuur met kinderen

In Het Twiske kunnen kinderen zich op en aan het water uitleven. Echte avonturiers kunnen op avontuur in de Avonturenspeelplaats. Ontdek het nieuwe piratenschip, neem het pontje over het water of zoek de hoogte op en vlieg met de kabelbaan op grote hoogte over het land. Ga voor waterpret naar de Speelsloot of Spartelvijver en ga op ontdekking!

readMore
Kinderactiviteiten in Het Twiske

Horeca in Het Twiske

Heb je na een flinke wandeling, fietstocht of een hele dag spelen trek gekregen? Zelfs hiervoor  hoef je Het Twiske niet te verlaten. Neem plaats bij één van de vele horecagelegenheden en geniet van een hapje en een drankje. Van sfeervolle restaurants met terrasjes tot kiosken, er is keuze genoeg! 

readMore
Bekijk de horeca