Suchen...

Bril&Lens

Monnickendam

Keine Übersetzung Mooie mensen nog mooier maken, dat is waar Eelke en Tina, de eigenaars, naar kijken als ze monturen inkopen. Door hun voorliefde voor onafhankelijke brilontwerpers kan je hier een niet alledaags montuur...

De Jong DHZ

Monnickendam

Keine Übersetzung De Jong Doe-Het-Zelf Centrum, gevestigd in de binnenstad van Monnickendam, is al bijna 50 jaar het adres voor alle soorten ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen, verf en bouwmaterialen. Het is een...

Faunaland Beesje

Monnickendam

Keine Übersetzung Faunaland Beesje is een dierenspeciaalzaak voor diervoeders en dierbenodigdheden. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Labmusic

Monnickendam

Keine Übersetzung Labmusic is een cd winkel met een uitgebreid assortiment cd's, vinyl, collector's items, speciale uitgaven en en is geliefd bij verzamelaars. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Nimo-Boek

Monnickendam

Keine Übersetzung Nimo-Boek is dé boekhandel voor alle soorten boeken, kranten en tijdschriften. In de winkel is ook een oplaadpunt voor de ov-chipkaart aanwezig. De winkel is gevestigd in het oude centrum.

Sombroek doe het zelf

Monnickendam

VakantieXperts Rottink Reisbureau

Monnickendam

Keine Übersetzung VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties.

Warenhuis Ploeger

Broek In Waterland

Keine Übersetzung Warenhuis Ploeger is een warenhuis met een uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen, speelgoed, kantoorartikelen en ijzerwaren.

Wassalon Stomerij Aqua Clean

Monnickendam

Keine Übersetzung Wassalon Stomerij Aqua Clean verzorgt haar werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast is het mogelijk schoenen ter reparatie aan te bieden.