Happen en Trappen 'Peddelen in de Polder' - 55 km

Keine Übersetzung Peddelen in de polder...vijf gangen bij vijf restaurants in een prachtige omgeving. Al fietsend passeer je de mooiste plekjes in de regio. Vanuit het hart van Waterland naar het hart van De Beemster. Over polders en langs stolpboerderijen trap je dwars door het werelderfgoed de Beemster. Dat is werelds genieten.

Keine Übersetzung Vanuit het hart van Waterland naar het hart van de Beemster. Over polders en langs stolpboerderijen trappen we dwars door werelderfgoed. Dat is werelds genieten…


Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:
- Koffie en gebak
- Soep *
- Voorgerecht
- Hoofdgerecht
- Nagerecht
- Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).
* Bij deze route krijgt u eerst de soep geserveerd en vervolgens het voorgerecht.

Werelderfgoed
Deze route voert u door het gebied van het UNESCO Werelderfgoed Stelling van Amsterdam en brengt hij u in de buurt van Fort Resort Beemster, Fort bij Kwadijk en Fort bij Spijkerboor.

De Stelling van Amsterdam werd grotendeels aangelegd tussen 1874 en 1914 en is een 135 kilometerlange verdedigingslinie ter verdediging van de Nederlandse hoofdstad. De Stelling is een staaltje Hollands waterbouwkundig vernuft van onderwaterzettingen en een ingenieus logistiek systeem. Tijdens de twee Wereldoorlogen werd de Stelling wel in staat van verdediging gebracht, maar er hoefde nooit daadwerkelijk gevochten te worden. Veel van de forten en batterijen hebben nu een andere bestemming gekregen.

Wissenswertes

Umzug/Route
  • Routentyp: Natur Route, Freizeitgestaltung
  • Routeneigenschaften: Themen-Routen
  • Strecke Hindernisse: Brücke, Mit Wasser, An der Straße, Ebene, Frei liegender (Rad-)Weg
  • Markiert: Nein
Fahrradverleih
  • Ladestation für E-Fahrrad: Ja

Teilen