De Rietbroek

Keine Übersetzung De Rietbroek is een vakantiewoning met eigen opgang op een schapenboerderij. Het compleet ingerichte gastenverblijf biedt plaats aan maximaal 6 personen. Onder de rook van Amsterdam kan je hier in alle rust genieten van het mooie veenweidegebied.

Keine Übersetzung Faciliteiten
Het gastenverblijf bestaat uit 3 tweepersoons slaapkamers op de eerste etage en een bedbank in de woonkamer. Op de begane grond bevindt zich een compleet uitgeruste keuken, de woonkamer met eet- en zithoek, televisie, dvd en radio-cd speler en toilet en douche. Voor de kinderen is een kast vol speelgoed en spelletjes. WiFi is aanwezig in de accommodatie. Vanuit de vakantiewoning heb je ruim uitzicht over het land met de schapen. Het terras ligt op het zuiden en is voorzien van tuinmeubilair.

Omgeving
Op korte afstand van De Rietbroek liggen de plaatsen Marken, Volendam, Edam en Broek in Waterland. Ook Amsterdam is vanuit De Rietbroek prima te bereiken. In slechts 15 minuten brengt het openbaar vervoer je naar het Centraal Station. In Waterland zijn verschillende wandel- en fietsroutes.

Wissenswertes

Für Kinder
  • Kinderbett: Ja
Zielgruppe
  • Kinder: Ja
Ausstattung (Allgemein)
  • Rauchen: Nichtraucherzimmer
TV, Audio, Video & Internet
  • Internetanschluss: WiFi
Haustiere
  • Haustiere: Haustiere verboten

Teilen

Contact

De Rietbroek
Oudelandsdijkje 8
1141 PH MONNICKENDAM

Telefonnummer: 020 436 3357
Webseite: www.derietbroek.nl
Email: info@derietbroek.­nl