Banketbakkerij Mastenbroek

Keine Übersetzung Banketbakkerij Mastenbroek heeft een uitgebreide keuze in gebak, chocolade en bruidstaarten. De winkel is gevestigd in het oude centrum. In Banketbakkerij Mastenbroek een tearoom gevestigd. Hier kan je in een ontspannen sfeer genieten van patisserie of van een high tea.

Keine Übersetzung In de chocolaterie van deze banketbakker worden van fair trade chocolade, onder een eigen label, chocoladeproducten gemaakt. Er is keuze uit een rijk assortiment aan bonbons met verschillende vullingen en smaken. Mastenbroek kan bonbons maken met een eigen logo of foto.

In de patisserie worden verschillende taarten aangeboden: bol-, zwangerschaps-, onzijdige -, hoera een jongen of meisje-, kindertaarten, etc. Wil je elders een high tea organiseren, dan levert Banketbakkerij Mastenbroek graag de ingrediënten voor een verzorgde high tea.

De banketbakkerij verzorgt bruidstaarten, zoals het hoort, gevuld met abrikozenmoes en een laagje bitterkoekjescrème, licht getrempeerd met marasquin en mooi wit afgeglaceerd. Hiernaast vervaardigt Mastenbroek ook bruidstaarten geheel naar de wens van de klant. Een bruidstaart, rond of in hartmodel, kan worden geleverd in etages of in trapmodel. Ook bruidspetitfours behoren tot de mogelijkheden.

Speciaal voor de horeca is een aparte formule ontwikkeld: Mastenbroek Excellent. Een assortiment, dat ruimschoots voorziet in de vraag vanuit de horeca, kan naar keuze geleverd worden. De keuken in de desbetreffende gelegenheid brengt zelf de finishing touch aan of dit wordt door de vakmensen van Mastenbroek Excellent gedaan.

Teilen

Contact

Banketbakkerij Mastenbroek
Noordeinde 38
1141 AN MONNICKENDAM

Telefonnummer: 0299 651 621
Webseite: www.mastenbroek-banket.nl
Email: info@mastenbroek-banket.­nl

Geschäftszeiten

Montag:
08:00 - 18:00 uur
Dienstag:
08:00 - 18:00 uur
Mittwoch:
08:00 - 18:00 uur
Donnerstag:
08:00 - 18:00 uur
Freitag:
08:00 - 18:00 uur
Samstag:
07:30 - 16:30 uur