Unieke belevenissen

Ga jij graag van de gebaande paden af? Een échte unieke belevenis? Dan zit in je de Beemster helemaal goed! Enthousiaste ondernemers hebben hier gewerkt aan een mooi recreatief aanbod, waardoor jij echt té gekke avonturen kunt beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een wellness in een fort of een duurzame tour met een elektrische Twizy.

Bali in de Beemster

Je moet maar op het idee komen: een oud fort van de Stelling van Amsterdam ombouwen tot chic wellnesscentrum. In de oude fortvertrekken waar vroeger soldaten sliepen, zit nu een luxe hotel. Het wellnesscentrum is nieuw: een state-of-the-art gebouw dat niet alleen smaakvol is ingericht, maar dat ook volledig energieneutraal werkt. Er zijn diverse massages en behandelingen te boeken en in de tuin kun je naar hartenlust relaxen op verscholen eilandjes, in luie hangmatten of in een kekke schommelstoel. Fort Resort Beemster is groots genieten op een unieke locatie.
 

readMore
Klik hier voor meer informatie

Toeren met een Twizy

Wie graag gemotoriseerd rijdt met een dak boven z’n hoofd, die kan een Renault Twizy huren. Een geinig klein tweezittertje met stoere vleugelportieren en een geruisloze motor. Het rijden zelf is ook iets anders dan je gewend bent, want in een Twizy zit je achter elkaar. Een soort gemotoriseerde en overdekte, superdeluxe tandem dus. Je huurt deze Twizy bij Visit Beemster en kunt hierin kennismaken met twee Unesco Werelderfgoederen: de Stelling van Amsterdam en de Beemster. Je tuft door de kaarsrechte verkaveling van de droogmakerij en kunt onderweg van alles over haar bijzondere ontstaansgeschiedenis leren.

readMore
Klik hier voor meer informatie

Natuurhuis Bijkloeke

Het is hier heerlijk genieten van rust, natuur en historie. Kies uit één van de twee stijlvolle vakantiewoningen met uitzicht op Fort bij Spijkerboor. Maak een ontspannen wandeling over de fortring of geniet van de jacuzzi, sauna en het koudwaterbad.

readMore
Klik hier voor meer informatie

Nog meer leuks in De Beemster

Ben je op zoek naar een volgend avontuur? Kijk dan snel verder. Hieronder vind je de leukste culturele adressen, plekjes om te lunchen of dineren en de overnachtinglocaties in de Beemster.