Sorry, dit evenement is afgelopen
Katell

Podium onder de toren presenteert Katell Retour Amsterdam Paris

Contact

Adres:
St. Michaelskerk
Zuidervaart 65
1846 LG ZUIDSCHERMER
Plan je route
Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson allang geen onbekende meer. In haar nieuwe muziekprogramma ‘Retour Amsterdam-Paris’ laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.

Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, eigentijds jasje. In deze periode voor de jaarwisseling geeft Katell haar optreden speciaal voor Podium onder de Toren een kerstsfeer mee.

In Retour Amsterdam-Paris wordt Katell begeleid door een topmuzikant: Ton Snijders of Mathijs van Til. Toetsenist Ton Snijders is de vaste kracht achter Frank Boeijen. Hij werkte ook met Liesbeth List, Ramses Shaffy en Stef Bos. Mathijs van Til legde zich na zijn conservatoriumstudie toe op het gebruik van technologie tijdens liveoptredens. Zijn muzikale veelzijdigheid toont hij onder andere in het duo BrotherTill.

Prijzen

  • van € 14,50 tot € 16,50

Locatie