Speurtocht 'Wonen in de Natuur'

Speurtocht 'Wonen in de natuur'

Contact

Adres:
Bibliotheek Purmerend
Waterlandlaan 40
1441MP Purmerend
Plan je route
Nog op zoek naar een coronaproof uitje? De speurtocht voert kinderen langs een mooie route die begint in de bibliotheek. Onderweg beantwoorden de jonge deelnemers allerlei vragen over dieren, planten en alles wat er groeit en bloeit in de stad.


ijdens een mooie wandeling leer je alles over de natuur in de stad. Onderweg beantwoord je allerlei vragen over dieren, planten en alles wat er groeit en bloeit in Purmerend. De speurtocht is ook leuk om samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes die net wat jonger of ouder zijn te doen. En als je toch aan het plannen bent, vraag je ouders of opa en oma ook lekker mee! Je hebt namelijk een smartphone mét internetverbinding nodig om de filmpjes te bekijken. 

Het lopen van de speurtocht duurt ongeveer 60 minuten en er zijn mooie prijzen te winnen! De speurtocht is wegens succes verlengd tot en met de herfstvakantie. Je kunt de speurtocht  tussen 24 juli en 24 oktbober ophalen bij de Bibliotheek Waterland. Inleveren kan bij de Bibliotheek en Kinderboerderij 'De Ridder'. 

Wanneer

  • dagelijks t/m 24 oktober 2021

Locatie