De leukste activiteiten - voor tijdens de lockdown

Helaas zijn de coronamaatregelen opnieuw aangescherpt en moeten de horeca, bioscopen en musea hun deuren in ieder geval tot 24 januari 2022 sluiten. Natuurlijk kunnen wij niet wachten tot iedereen zijn deuren weer kan openen, zodat iedereen weer optimaal kan genieten van onze prachtige regio. Maar zolang dit helaas niet mogelijk is, zijn er gelukkig genoeg buitenactiviteiten die de lockdown een stuk leuker maken!

 • Stadswandeling Purmerend

  De Stadswandeling Purmerend is terug! Een heerlijke wandeling, lekker in de buitenlucht, samen met elkaar en genieten van hapjes & drankjes voor onderweg. 

  Stadswandeling Purmerend
 • Klimpark Twiske

  Voor een dagje vol adrenaline en prikkelende zintuigen ben je bij klimpark Twiske aan het goede adres. Met wel zeven uitdagende klimroutes is er voor iedereen, oud, jong, beginner of gevorderde, een uitdaging te vinden.

  Klimpark Twiske
 • Lockdown Activiteiten

 • Frisse Neus Tour

  Ligt er geen ijs, maar wil je deze winter toch het water op? Dat kan met de Frisse Neus Toer van Wetlands Safari! In een Canadese kano neemt Majel je in een klein groepje (max. 4 personen) mee door het Waterlandse landschap.

  Frisse Neus Tour Lege kano in het water in de gemeente Waterland.
 • Kinderspeurtocht Volendam

  Met de kinderspeurtocht Volendam maken de kinderen op een leuke en interactieve manier kennis met het oer-Hollandse vissersdorp Volendam. Lukt het jullie alle opdrachten te volbrengen?

  Kinderspeurtocht Volendam

Fiets- en wandelroutes - in Laag Holland

Na een hele dag thuis zitten is het heerlijk om de natuur in te gaan en een frisse neus te halen. Maak een wandeling of fietstocht door de historische dorpen en steden, uitgestrekte polders of over de oude dijken van Laag Holland en kom geheel tot rust. Met de mooiste wandel- en fietsroutes van Laag Holland vind je altijd een route die bij jou past.

Nog meer tips in Laag Holland - voor tijdens de lockdown