Speeltuinvereniging Monnickendam

Pas de traduction Speeltuinvereniging Monnickendam zet zich al 50 jaar in voor lekker 's zomers buiten spelen in een veilige en groene omgeving midden in het centrum van oud Monnickendam. Het is een mooie plek waar kinderen tot 8 jaar heerlijk kunnen spelen, met zonneterras voor de ouders. Ook voor kinderpartijtjes is het een leuk adres. Sinds 2013 zijn er ook midgetgolf banen, waar jong en oud zich kan vermaken.

Pas de traduction Dankzij haar vele vrijwilligers en betrokkenheid van de ruim 500 leden kan iedereen, van inwoner tot passant, van jong tot oud, genieten van de goede sfeer en de uitgebreide faciliteiten.

Mogelijkheden
• De speeltuin is opgebouwd uit twee delen:
- Een deel voor de allerkleinsten met schommels, zandbak, klimtoren en glijbaan. Veilig en toegankelijk.
- Het andere deel uitdagend en afwisselend voor de grotere kinderen tot 8 jaar. O.a. met een stoer klimtoestel, met glijbanen, klimwand, netten en rekstokken om aan te slingeren. Voor de echte stuiterballen zijn er trampolines en een kabelbaan.
• Een uitgebreid assortiment op gebied van eten en drinken is er te verkrijgen. Van een tosti tot cappuccino en van ijs tot een zakje snoep of chips, van alles is mogelijk, voor vriendelijke prijzen.
• De midgetgolf baan: Er zijn 12 wedstrijdbanen van 6.25 m lang. Voor slechts € 2,50 + borg ontvang je een bal, stick en scorebord en kan er gespeeld worden. Voor kinderen onder de zes jaar geldt dat ze alleen onder begeleiding mogen spelen.
• Een kinderpartijtje, lekker feestvieren buiten en toch knus: hiervoor zijn pakketten mogelijk met en zonder midgetgolf.

Extra
• De speeltuin is ook toegankelijk voor groepen kinderen van schoolreisjes. Informeer naar de prijsafspraken.
• De speeltuin is ook geheel geschikt voor mindervaliden. Alles is daarop ingericht en ook de toiletten zijn vernieuwd en aangepast.

Partage

Contact

Speeltuinvereniging Monnickendam
Bernhardlaan 22a
1141 CM MONNICKENDAM

Numéro de téléphone mobile: 06 11870065

Heures d'ouverture

Toutes les semaines , à partir du 01-04-2018 , jusqu'au 31-10-2018 le dimanche et samedi.
12:00 - 17:00 uur
Toutes les semaines , à partir du 01-04-2018 , jusqu'au 31-10-2018 le lundi, mardi, mercredi, jeudi et vendredi.
10:00 - 17:00 uur