Bezoekerscentrum Beemster

Pas de traduction Kennismaken met het werelderfgoed Beemster start met een bezoek aan het Bezoekerscentrum Beemster. Hier vind je alle informatie. Er zijn boeken, folders en (fiets-)routes die langs prachtige monumenten en interessante bezienswaardigheden leiden. Ook kun je fietsen bij het bezoekerscentrum huren. Verder kun je allerlei leuke en leerzame arrangementen boeken, maar ook rustig neuzen in historische boeken over de Beemster.

Pas de traduction Bezoekerscentrum Beemster
Naast toeristische informatie over De Beemster kunnen bezoekers hier ook terecht voor cadeaus samengesteld uit diverse Beemster producten. Een greep uit het verdere assortiment: boeken, cadeaubonnen, unieke hand- en theedoeken, bekers. Kom eens langs en koop hier een origineel cadeau. 
Ook kun je hier terecht voor arrangementen en groepsbezoeken. De experience ‘Beleef de Beemster’, een multimediale rondvlucht over droogmakerij door de eeuwen heen, is zeker een (groeps)bezoek waard.
Bezoekerscentrum Beemster vind je aan de Middenweg 185 te Middenbeemster. Op deze locatie vind je: VVV Beemster, het Agrarisch Museum Westerhem en de onlangs geopende Beemster Erfgoedkamer. Op het erf staat een brongasinstallatie zoals die vroeger op veel plekken bij boerderijen in Beemster aanwezig was en is een hoogstamboomgaard met oude fruitrassen.  

Pratique à savoir

Location de bicyclettes
  • Point chargeur pour bicyclette électrique: Ja
Transport
  • Terrain de stationnement personnel: Non

Partage

Contact

Bezoekerscentrum Beemster
Middenweg 185
1462 HJ MIDDENBEEMSTER