Biesterveld Diamantairs

No translation De magie van diamant is te bewonderen in deze van oorsprong Amsterdamse winkel. Sinds 1972 is deze diamantair gevestigd in Volendam en is in de jaren uitgegroeid tot een veelzijdig leverancier van high class diamantjuwelen uit eigen atelier, tot high fashion zilver van immens populaire merken als ZINZI, BIBA en MyImenso. Uiteraard ontbreken de horloges ook niet, zo kunt u hier onder andere TW STEEL, Boss en Festina vinden. In het atelier worden veel sieraden gemaakt die in de winkel te bewonderen zijn.

No translation Biesterveld Diamantairs is een familiebedrijf dat ruim 120 jaar geleden zijn oorsprong vond in de Amsterdamse Diamantbewerkerswereld. Het was namelijk in 1888 dat overgrootvader Marinus Biesterveld zijn intrede deed in het fascinerende diamantvak. Sinds 1972 gevestigd in Volendam hebben de Biestervelds in de Diamantwereld een naam opgebouwd die borg staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gevestigd in Volendam – op een kwartier rijden van Amsterdam – beschikken zij over een mooie luxe showroom en hebben van alles in huis; van oorsprong gespecialiseerd in diamant en diamantsieraden maar in de loop der jaren is de collectie enorm uitgebreid. Zo vindt u hier diverse gerenomeerde Zwitserse horlogemerken en veel zilveren sieraden van verscheidene “fashion brands”. Het assortiment is zo groot dat je altijd een afgewogen keuze kunt maken.

In de winkel in Volendam hebben zij de beschikking over een atelier. Hier kunt u de bewerking van diamant tot een prachtig sieraad “Live” komen bekijken, maar kunnen ook de meest uiteenlopende reparaties worden uitgevoerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om sieraden naar eigen ontwerp te laten vervaardigen.

In Volendam voeren wij o.a. de volgende merken: Festina, Zinzi, TW Steel, Jaguar, Eclat, Dlamour World, Elini, The One, Philip Stein, Chimento, Boccia, Tondonco, Milus, Carucci, Mondaine, Lotus, Shakaroff, GB, Romance Wedding. 

Een dagje Volendam is dus niet compleet zonder een bezoekje aan deze bijzondere diamantair/juwelier. 

Sharing

Contact

Biesterveld Diamantairs
Haven 16
1131 ER VOLENDAM

Email: diamonds@biesterveld.­nl

Opening hours

Open daily.
10:00 - 17:30 hrs