Nazomerfeestweek - Roeiwedstrijden voor de jeugd

No translation Als er nog maar een week te gaan is om van de zomer te genieten, organiseert Purmerender Roeivereniging de Where dit jaar voor de 53e keer De Where Jeugdwedstrijden. Op 17 september zal bij de roeivereniging de Nazomerfeestweek spectaculair worden afgesloten.

No translation Gedurende de hele dag zullen jeugdroeiers van heinde en verre, alleen of met z’n tweeën, strijden in de Purmerringvaart om medailles in verschillende categorieën. In een sprint langs de Wheredijk geven ze alles wat ze hebben, aangevuurd door fanatieke vrienden en familie, maar vooral door verenigingsgenoten, vanwege de felbegeerde verenigingsprijs voor de beste vereniging.

Naast sportief spektakel zijn er ook genoeg andere zomerse activiteiten te beleven. Gedurende de hele dag zal het verenigingsgebouw geopend zijn voor alle publiek. Kom langs voor een kopje koffie en een gebakje of meet je met een van de wedstrijdroeiers op de ergometers. Iedereen is welkom om de Nazomerweek op een mooie manier af te sluiten.

Sharing

Contact

Roeiwedstrijden voor de jeugd
Wheredijk
1443 TD PURMEREND


Calender

17-09-2017:
09:30 - 17:00 hrs